Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 31 augusti 2015

I morgon drar vi igång väninnepeppen.

I två månader ska vi fokusera på att äta rätt och undvika socker, mina vänner Helen, Lotta och jag.
De där två skulle dricka vin och äta gott ikväll.
Själv tänkte jag först att jag borde passa på att äta ett par bullar, men så tänkte jag till och insåg att jag påbörjade nyttigheterna redan förra veckan. Jag är några dagar på väg redan, och det vill jag inte förstöra.

Det ska bli jättekul att ha en liten peppgrupp.
Jag har taskig kondis och kan inte längre komma i mina kläder men älskar september och oktober.
Då är det är väl bara att köra?

Med den här armen vid min sida kan jag inte tränaträna, men jag kan promenera. Jag börjar om  med det i morgon oavsett om jag har ont eller inte.
Varje steg är bättre än inget alls.
Jag hoppas vara i prima form i maj nästa år när jag ska lansera Gloria, vare sig min axel är okej eller inte.

Tjohej!



3 kommentarer:

Anonym sa...

Pepp, pepp! ❤️❤️❤️ Anneli

Helena sa...

Hoppas det går bra! Och bra jobbat att våga hoppa över bullarna. Jag läste någonstans att ett glas vin innehåller lika många kalorier som fyra kanelbullar. Det känns nästan lite läskigt tycker jag.

Åsa Hellberg sa...

Anneli, tack! :)

Helena; japp, i den här åldern räknas varenda kalori:)