Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 18 augusti 2015

Inte gick min tandvärk över, inte.

Men nu har jag fått en tid klockan 15.50.
Urtrevliga människor.
Ringde upp och brydde sig. Det finns nämligen tillfällen när man får tycka synd om mig (de är få), men nu är ett sådant (tips, tips.)

Klinikens namn får ni när jag har varit där och blivit ännu mer välbehandlad.

Så länge fortsätter jag att knapra piller och jag ska också ta fram Gloria för att rätta till ett par saker som jag har tänkt på.
Sedan åker hon iväg till en kompis som har lovat läsa och som har den expertisen som behövs för att säga att jag har beskrivit saker och ting korrekt (i alla fall så gott som.)

På torsdag är det fotografering. Tjohej, tjohopp, vad roligt!

2 kommentarer:

Ezter sa...

Hoppas de är snälla mot dig när du kommer dit :)

Åsa Hellberg sa...

Tack Ezter:)