Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 16 augusti 2015

Söndag,

och jag har sovit gott igen.
Alltså, min arm mår så mycket bättre än många andras, fy tusan vilka smärtor de har.
Det är hemskt att säga, men jag är ju den ärliga typen, och att läsa om deras plågor hjälper mig att se att jag har det väldigt bra.
Jag tror att det beror på flera saker att jag mår bättre, men en är att jag inte har en familj att ta hand om (det finns många amerikanskor i FB-gruppen och de gör banne mig allt hemma OCH jobbar heltid), och jag kan vila när jag behöver.

Vila.
Det måste väl vara det mest välgörande som finns.
Idag ska jag vila lite, sola lite, jobba lite.
Visst låter det toppen?


6 kommentarer:

Robert W sa...

Ja, det låter som en bra plan för dagen!

Åsa Hellberg sa...

Eller hur!

Anonym sa...

Hei! Kommer det en oppfølger av boken "sonjas siste vilje"? Ble litt forvirret av slutten og håper virkelig at det kommer en bok til! :-)

Hilsen Katinka

Åsa Hellberg sa...

Katinka; kan du läsa på svenska så finns också Sonjas hemlighet:)

Cicci H sa...

Vila är bra! Och högst tillåtet!

Elisabet Nielsen sa...

Låter som en bra plan.