Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 7 september 2015

Åtta dagar kvar

tills Gloria ska vara färdigredigerad för den här gången, och om jag jobbar varje dag fram 15 september betyder det 15 sidor per dag (sådana där beräkningar håller jag på med manuset igenom.)
Så troligtvis är jag klar på fyra-fem dagar, för närmare 30 sidor per dag är absolut ingen omöjlighet när det är putsning som gäller.
(När jag putsar försöker jag hitta upprepningar, kolla namn - såg just att en person hade ett namn på ena stället och ett annat på det andra - och se till att alla trådar är fästa när sista sidan är skriven.)

Ungefär så, innan jag ägnar mig åt tvätt och åt en promenad i det som i alla fall just nu ser ut att bli en fantastisk höstdag.







Inga kommentarer: