Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 2 september 2015

G´day som vi säger i Australien.

Skojade bara, jag är hemma i soffan i Farsta och ska redigera mitt utmärkta nästa manus. Fy tusan vad förtjust jag är i den här boken.
Och det slår mig förstås att jag kan vara den enda.
Ja, förlaget är ju med mig förstås, men sedan måste det ju till läsare, snack och rekommendationer för att det ska gå runt.

Jag är så glad att jag inte tänker på det under tiden jag skriver. Då vill jag bara underhålla mig själv. Det är nu när den börjar bli åt det klarare hållet som sådana tanker dyker upp.
Men om ingen gillar så är det ingen som har förstått och då måste jag nog packa ihop och göra något annat.
Jag har bytt bana så många gånger i mitt liv att det nog funkar att göra igen.

Annars då?
Jo tack, fram till åtta-tiden i morse fikade jag med Agneta Fältskog, i Fjällbacka, trots att min fingertopp var av och satt kvar bara med en skinnslamsa.
Väry sympatisk människa kan jag meddela.

Nu är det Gloria och jag!

3 kommentarer:

Annika Estassy sa...

Äsch, inte kommer du att behöva byta bana inte.

cyndi sa...

Det är ju bra att du gillar dina böcker.
Då gör vi det också.
Helt säkert.

Izabella sa...

Byta bana? Neeeeej, snälla Du, gör inte det! Skriv!!! Vi väntar ju på dina böcker.