Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 23 september 2015

Lilla fröken Estelle

och jag, har samma fotograf.
Anna-Lena Ahlström.
Fantastiskt duktig.
Vi har ju redan fotat omslaget till Gloria, men har inte valt bild än.
När vi har gjort det ska designern montera in mig bilden på Gloria bland all text (titel och mitt namn). Den här gången har vi valt att skriva titeln lite annorlunda, så vi får se hur man löser det i kombination med Anna-Lenas bild.
Spännande!

Under fotograferingen bad jag Jessica som sminkade mig att ta ett par bilder och i min kamera ser jag uppriktigt inte klok ut. I den riktiga fotografens lins händer något med hy, kontraster och färger, och plötsligt såg inte makeupen helt galen ut längre.
Fantastiskt, det där.

Katt-update: Misse äter av det nya som ska slussas in med det gamla (även om han verkar föredra det nya och väljer ut de bitarna), och verkar må bra. Kräkningarna som han har haft länge ska bli bättre, trodde veterinären, och hans jamanden dämpas.
Hoppas hoppas!

Här är Estelle framför Anna-Lenas lins!

Foto:Anna-Lena Ahlström/Kungahuset.se

5 kommentarer:

Ezter sa...

Undrar om du ser lika busig ut som Estelle!?

Snäckskalsdalen. sa...

Spännande och bra att ni gör omslaget lite annorlunda, jag tycker inte riktigt om när samma författare har nästan identiska omslag, jag har köpt dubbelt så många gånger i onödan just för det! Bra för författarna kanske......
Oh, samma fotograf! Häftigt!
Stackars din lilla katt, hoppas han blir bra!
Kramar

Ebba Range sa...

Vilken grej - vad kul! Ska bil spännande att se det färdiga resultatet.
Heja Misse - ät dig frisk!

Åsa Hellberg sa...

Ja, jag hoppas att det funkar:)

Linas drake sa...

Skönt att han verkar gilla fodret!