Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 25 september 2015

Skitnatt,

med armvärk, kattspyor, värme och jamanden.
Men hey det är fredag!
Jag ska jobba eftersom jag inte gjorde det igår, måste tvätta håret eftersom jag inte gjorde det igår och köpa näsdroppar eftersom jag inte gjorde det igår.
Visst ångrar man ibland det man sköt upp till dagen efter?

I morgon ska jag signera böcker i Farsta centrum mellan 12-15
20 % rabatt på alla böcker i butiken!
Själv ska jag köpa Jojo Moyes uppföljare till Me before you (som jag inte kommer ihåg vad den heter trots att jag läste den på svenska.) Jag kommer inte ihåg vad uppföljaren heter heller, men så är jag och namn en kombination som inte alltid är särskilt lyckad.
Däremot kommer jag ihåg ansikten. Det är mer min grej än namn.

Jag funderar fortfarande på namn till min huvudkaraktär i nästa bok. Är nästan där, men inte helt hundra än. Måste eventuellt skriva ett kapitel för att känna efter hur ansiktet ser ut.

Ungefär så.

Ska ni göra något kul i helgen?

3 kommentarer:

Robert W sa...

Me before you heter Livet efter dig på svenska. Uppföljaren heter Arvet efter dig.

Snäckskalsdalen. sa...

Morgen, Morgen, nur nicht Heute, sagen alle faulen Leute!!!! Sug på den du. Den passar så bra in på mig också!
Kram

Åsa Hellberg sa...

Tack :)