Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 8 oktober 2015

Blir ni upphetsade av att det eventuellt

finns liv på andra planeter?
Det blir inte jag. Inte ett dugg, faktiskt. Det känns som om jag har fullt upp med det som händer på jorden, i Europa, Sverige, Stockholm, Farsta och i min soffa i Fagersjö.
Just nu är jag dessutom så trött att jag inte ens hade ryckt på axlarna om någon från Mars hade knackat på fönstret (det är så jag tänker mig det, snarare än att någon därifrån ringer på dörren.)

OM det blir något skrivet alls i soffan idag, så blir det i eftermiddag. Det ska städas här och dessutom ska jag tillbaka till Söder och hämta Fårdan.
Och nu måste jag sova en timme.

(Om någon lite marsgubbe är ute och flyger tar jag tacksamt emot skjuts, kan jag meddela. Runt två tror jag blir bra.)


3 kommentarer:

Ezter sa...

Nej, inte det minsta!

Snäckskalsdalen. sa...

Inte jag heller.....säger som du, har fullt upp med det som finns runt mig här och nu! Lycka till med städningen! Kram

Åsa Hellberg sa...

Skönt att höra!