Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 2 oktober 2015

I april har jag blivit medbjuden på 30-års fest.

Det är alla som började flyga på Scanair 1986 som firar det med att åka på kryssning med Cinderella. Herrejösses, så roligt.
Väldigt många flyger fortfarande (jag slutade efter drygt två år, numera heter bolaget Thomas Cook airlines) och några har jag kontakt med fortfarande, en av dem är min bästis sedan vi träffades på kursen vi gick då.

Jag ser fram emot det enormt mycket, trots att det är långt bort i kalendern, men jag hoppas att jag är frisk nog då och bara det är ju något att se fram emot, eller hur?




6 kommentarer:

Emmelie sa...

Vad kul! Min mamma började på Scanair 1982 och jobbar fortfarande kvar :)

Åsa Hellberg sa...

Vad kul, vad heter hon?
Jag jobbade inte så länge, men vissa namn kommer jag ju ihåg!

Snäckskalsdalen. sa...

Och då blir ni plötsligt lika unga igen som ni var då.....! Klart du är bra i mars! Ha det!

Ezter sa...

Verkligen något roligt att se fram emot!

Emmelie sa...

Britta Hardenborg :)

Åsa Hellberg sa...

Emmelie; nej, jag känner inte igen namnet, kanske om vi ses:)