Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 26 oktober 2015

Om jag inte vill äta fisk eller kyckling till frukost,

måste jag handla innan jag får i mig något idag.
Grrrr.
Min butik, Lidl, öppnar klockan nio, och fram till det lyxiga att kunna handla mat när jag behöver, så förbereder jag dagens arbetspass. Anteckningsbok, kalender och blyerstpenna.

Häromdagen fick jag den här i brevlådan och jag skulle ha gjort paketfisken i helgen, men saknade förstås ingredienser. Jag kom ihåg kokosmjölken, men glömde currypastan och fisksåsen.
Jag siktar på den här veckan istället.
Något annat jag vill testa är pizzan med blomkål istället för mjöl. De gjorde den i Vardagspuls på fyran och det såg så himla gott ut.

Jaja, ni hör att jag är hungrig.
Det här är verkligen inte en matblogg i vanliga fall.

Kristin Kaspersen
Good Food
Fitnessförlaget



1 kommentar:

Ezter sa...

Berätta sen om det var gott!