Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 17 november 2015

En vanlig tisdag.

Jag tvättar, väntar på lägenhetsbesiktningsmän (tre stycken, jag såg dem i porten) som inte kan säga när de kommer eftersom alla lägenheter i huset ska kollas, och de börjar uppifrån. Alltså från plan åtta och sedan nedåt till tvåan där jag bor.10 minuter per lägenhet och om det verkligen tar så lång tid så blir jag hemma ett tag.
Sedan måste jag handla till Jonathan och Linnea som bor här i morgon när jag åker med Simona till Varberg.

Medan tvätten torkar och jag väntar på gubbarna tänker jag ta ett litet varv med Sjuan så att jag inte tappar kontakten med henne, för nu blir det ett par veckor bara med Gloria.
För långt uppehåll är inte ett dugg bra för mig så några ord om dagen i Sjuan vore toppen.

Ungefär så, en dag när solen skiner i förorten.

1 kommentar:

Ebba Range sa...

Hoppas gubbarna kom till sist.
Jag brukar ringa 'dem' dagen innan och fråga om de kan börja hos mig ... har ju oftast haft hund - och det har alltid gått bra.