Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 1 december 2015

40 sidor kvar,

jag hugger dem i morgon och på fredag.
På torsdag är jag ledig.
Vi ska äta traditionsenligt julbord på Gondolen. Det är fjärde året tror jag och då kan man väl kalla det en tradition, eller?

Jag hade gärna rekommenderat en film idag men det verkar vara tunnsått med bra sådana, i alla fall vad jag kan se i tablån. Jag kanske ska läsa något istället. En av mina bokhögar minskar något eftersom jag parallelläser två deckare just nu, men de är höga. Allihop.
Väldigt höga.
Egentligen borde jag förbjuda mig själv att skaffa fler böcker.
Kommer att gå sådär, det vet jag redan nu.

Så här ser det ut lite här och var i min lägenhet.



2 kommentarer:

Ezter sa...

Har du läst någon av Ahnhems böcker? Första var bäst, tycker jag :) Gillar dina bokhögar, det ser tryggt och hemtrevligt ut!

Åsa Hellberg sa...

Jag läser första just nu:)