Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 11 december 2015

Jag sov mellan fem och sju

igår eftermiddag. Det är helt obegåvat om man sedan vill somna normalt. Det gjorde jag helt enkelt inte, låg i sängen och funderade på livet (läs mina romaner) till typ två.
Sov sedan till nio så det är en segare start idag, men målet är att läsa klart det jag hittills har skrivit av Sjuan, och det fixar jag.

I morgon börjar jag skriva igen, och ska då också ha klart för mig hur mycket jag behöver jobba/kan vara ledig under julen. Inte mycket, tror jag. Det troliga är, lite raskt räknat, att jag måste producera 10 tusen ord i veckan om jag ska kunna nå min deadline 15 februari.

Om Sjuan är bra så här långt?
Yes box!

Inga kommentarer: