Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 23 januari 2016

Det är GÖTT efteråt.

Både för självförtroendet och för kroppen.
Det här var ett bra pass för mig just nu, och även om jag har ont i ländryggen är nog det är medicinen.
Passet om en vecka är redan fullbokat så just nu står jag på väntelista.

Well, två veckor och tre dagar in i min träning har jag gjort 9 pass, ett par som jag inte tänker gå tillbaka till och andra som jag känner är jättebra för mig.
Som det ser ut just nu är tisdag, torsdag och lördag det som passar mig perfekt.
Jag är väldigt väldigt stolt över mig!

Nu ska jag äta lax och spenat (stor klick smör, fetaost och mina älsklingstomater), och sedan skriva lite på Sjuan. Jag är mitt i ett av de absolut viktigaste kapitlen och dispositioneringen av kapitlet är viktigt som tusan, alltså vilken information som kommer var. Kastar man sig in i det eller suger man på karamellen?
Jag har testat båda och landar nog i karamell ändå.
Exakt samma innehåll, men placerat olika, ger två helt skilda läsupplevelser.

Hoppas att ni får en finfin helg!


2 kommentarer:

Simona sa...

Sjukt impad.

Åsa Hellberg sa...

Haha, ja, jag med!