Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 8 januari 2016

Det har SNÖAT! (!!)

Jag trodde att vi var överens om att decembers (och junis!) 11 plusgrader var perfekt, och att vi skulle ha det så hela vintern.
Men nä.
Så något försök att starta Fårdan innan jag åker och dansar (!) kommer det inte att bli.

När jag kommer hem måste jag ta tag i mitt manus igen. Jag skrev hundra ord igår vilket var okej, men det ökar arbetsbördan idag. Jag är lite lost känns det som och behöver göra en tidsaxel och lite sådant fix som underlättar för fortsättningen OCH skriva - minst - ett par sidor.
Nu fick jag en extradag på måndag eftersom Jonathan inte behöver skjuts då, å andra sidan kommer han att behöva det längre fram i januari istället så det är lika bra att hålla farten uppe.
Över 50´-krönet går det alltid lättare. 9 kvar dit.
Kämpa Åsa!

2 kommentarer:

Ezter sa...

Du fixar det!

Åsa Hellberg sa...

Tack! Det brukar gå, så jag litar på erfarenheten.