Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 2 januari 2016

Jag är lite deppig över att granen är borta.

Men jag vänjer mig väl.
Istället har jag ställt en massa ljus på bordet där granen stod, mest för att det ska lysa lite från den hörnan. Någon gång kanske jag skaffar en lampa istället.

Annars då?
Jo tack, i förorten snöar det lätt, jag ska skriva och sedan skaffa mig broddar. Såg att det fanns på Claes Olsson. Enligt promenadexpertskompis så är de man fäster på hälen bäst.
Tant Åsa, som för övrigt drömde i natt att armen vips hade blivit bra, tänker hålla balansen i vinter. En vurpa får helt enkelt inte ske nu när jag är på gång att bli så mycket bättre. Jag kan nästan sätta upp en tofs mitt på huvudet där jag tidigare bara kunde ha en snett i nacken. Wohoo.

Gloria är färdigkorrad för min del, men jag har två personer som också läser och jag inväntar det som de hittar innan jag skickar tillbaka det till förlaget.
Om det hinns med vill jag läsa en gång till efter att all korr är införd, innan hon går på tryck.
Iiiii.

Nu sjuan.
Nästa sikte är 50 000 och jag behöver faktisk gasa lite om jag ska hålla min egen deadline på mitten av februari.

Lördag.
Bra dag minus gran.

4 kommentarer:

Ezter sa...

Spännande med Gloria!

Simona sa...

Oj vad fint med ljusen!

Elisabet Nielsen sa...

Så vackert med ljusen!

Åsa Hellberg sa...

Tack!
Visst är det fint med blockljus. Och ekonomiskt! De brinner nu i alla evighet:)