Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 20 januari 2016

Jag gör aldrig reklam på den här bloggen,

i alla fall inte för annat än mig själv och mina egna produkter.
Jag undrar om det är tillåtet?
De pratade om reklam på sociala medier på Mix Megapol idag, men att göra lyfta fram sina egna kommersiella grejer kom aldrig på tal.

Ikväll är det premiär på Mamma Mia the Party på Tyrol.
Jag hade väldigt, väldigt, väldigt gärna gått på den premiären.
Annars är jag ointresserad av sådant, skulle mest känna mig obekväm tror jag.
Men på Mamma Mia? Nope. Där hade jag jazzat loss ändå.

TUR då att jag har biljetter till en annan dag.
Hurra!!!

Jag jobbar på. Idag ska jag skriva på Sjuan och tvätta.
Misse är som vanligt, men får smärtstillande varje kväll (två hittills) som ska räcka i ett dygn.
Jag märker än så länge ingen skillnad, men så har jag ju heller inte sett att han har haft ont.

Ungefär så tänker jag att vi börjar den här onsdagen.


Ps, jag har en så kallad VILODAG idag. Möjligtvis tänker jag sträcka på kroppen lite här hemma, men inget gym och inga snabba promenader.

4 kommentarer:

Linas drake sa...

Hej! Har tydligen missat en del, ska Misse opereras? Mot vad? Och vad ges det smärtstillande mot, är det artrosen? Här går min lille katt på sköldkörtelmedicinen, och så har han cartrofen-kuren i kroppen som gör att han mår mycket bättre i sin artros. Hoppas att Misse snart mår bättre.

Åsa Hellberg sa...

Han har två kindtänder som är oerhört inflammerade och som måste dras ut. Vi väntar på nya svar på sköldkörtelprovet som väl ska avgöra om han är i tillräckligt gott skick för en operation.
Håll en tumme.

Linas drake sa...

Usch, vad jobbigt. Om de kan operera, var noggrann med att det slutat blöda i munnen innan de skickar hem er. Jag har varit med om en hemsk historia med en utdragen tand (på en tidigare katt) där vi skickades hem och det fortfarande blödde. Stackars liten. Jag håller absolut tummarna för att han är i tillräckligt gott skick. Kram!

Snäckskalsdalen. sa...

Lika illa om du gör reklam för dig själv eller nån annan, du åker dit i alla fall. Men jag ska inte tala om det för någon....Och jag lovar, jag kommer och hälsar på dig när du sitter på fästning!!!
Hoppas lille katt blir bra!
Kram