Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 22 januari 2016

Mamma Mia the party!

Vi var där igår.
En maaaagisk kväll. Mycket mycket mer underhållning än jag hade trott i en fantastisk lokal, Tyrol, på Gröna Lund. Jag har inte en aning om hur det ser ut där vanligtvis, men här kom man in på en riktig Grekisk taverna.
Och redan där började underhållningen.









































































I lokalen minglade skådisarna/sångarna/artisterna och visade till platserna. Allt gick snabbt och smidigt och det tog inte lång tid innan Simona och jag satt vid våra platser på den bakre balkongen med fantastisk utsikt över lokalen.
Nu skedde en det mesta i andra änden , men det gjorde ingenting. Där vi satt var det inte särskilt sorligt (som det lätt blir när människor ska äta och titta samtidigt), utan vi både hörde och såg jättebra (om jag satte på  mig glasögonen.)

Dessutom var de ofta även på vår sida och röjde, och då hade vi dem mitt framför näsan.



































































































































































































































Vilket PARTY!
Underbart.
Se det! Var med och sjung er hesa. Det gjorde vi, haha.
Biljetterna inkluderar en trerättersmiddag som var god och riklig. Det var dessutom bara att be om mer om det tog slut på faten (vilket det inte gjorde hos oss.)

Idag ska jag jobba, försöka få tag på veterinären som inte har återkommit och sedan ta en promenad istället för dansen som jag avbokade igår när jag hade tränat klart.
Jag har tagit i lite för mycket och behöver vila armen till nästa vecka.
I morgon ska jag på en core-pass, men där ligger ju fokus på mage och rygg så jag hoppas att jag slipper att vifta med armarna.

Här skiner solen, Misse är som vanligt och jag ska äta frukost.
Bra början på en fredag.

4 kommentarer:

Ezter sa...

Det låter som en helkväll :)

Simona sa...

Fantastisk upplevelse!

Elisabet Nielsen sa...

Det där, ser himla härligt ut!

Åsa Hellberg sa...

Ezter och Elisabet; det var fantastisk!