Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 5 januari 2016

Ny pocket 14 januari (Toscana),

En liten värld på rean i slutet av februari och sedan Gloria i början av maj. Det kommer att vara mycket att hålla koll på i vår.
Om jag fortfarande höll koll.
Det gör jag inte längre på samma sätt. Jag har inte googlat mig till en recension sedan Toscana släpptes i våras och det har varit en hållning som har funkat. Om någon har sagt något snällt får man oftast reda på det ändå.
Däremot håller jag mig uppdaterad på siffrorna, de gör mig inte illa så som en elak recension gör. Hehe.

Tisdag och jag ska jobba. Det kommer jag att göra mer eller mindre varje dag nu fram till mitten av februari när manuset till Sjuan förhoppningsvis är klart. Planen är att vara ledig hela mars, i alla fall från att skriva manus, och än så länge har jag inga andra planer än att läsa mig igenom högen som är gigantisk!

Ungefär så, den här tisdagen när jag tvingade mig själv att gå upp halv nio.

2 kommentarer:

Ezter sa...

Är det bra läsning går det lätt ;)

Åsa Hellberg sa...

Ja, förstås:)