Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 24:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


söndag 14 februari 2016

Alltså det där med att spara

har jag slarvat med på Sjuan, men nu har jag mejlat till min gmailadress och det kommer jag att göra efter varje avslutat arbetspass från och med nu.

Just nu går det bra som tusan, och jag får se om jag kanske till och med fortsätter efter att jag har ätit lunch. Ungefär 20 kapitel återstår, men mina är ju korta och därför är det kanske inte lika mycket som det låter. Det motsvarar i runda slängar 30 tusen ord. Vanligtvis tre veckors arbete. Det kommer det inte att ta den här gången om det fortsätter som nu. Två veckor till min deadline, det KAN fortfarande hålla.

Igår la jag till ett kapitel mitt i som jag tyckte saknades, och det påverkar ju en hel del efteråt. Det jag hittade som påverkades av det nya kapitlet ändrade jag, men jag letade inte efter detaljer. Jag tar det i redigeringen sen istället.

Iiii.
Det blir bra det här, trots att jag den här gången inte vet exakt hur det slutar.
Bara nära nog.
Hurra.

2 kommentarer:

Ezter sa...

Spännande för oss läsare!

Åsa Hellberg sa...

Och för mig också:)