Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 4 februari 2016

Det är jättekul,

för vi kommer att bli ett stort Gloriateam på Vårruset. Än så länge bara i Stockholm, men Göteborg och Malmö kanske också skrapar ihop ett gäng. Hoppas det.
Minst 15 pers i varje lag har jag tänkt.
I Stockholm är vi nog redan 25 och gruppen växer!!

Vill ni vara med på en eftermiddag med picknick (som jag står för) och en raskare promenad/eller spring om man vill, i fem kilometer, så mejla mig på den sprillans nya mejlen: gloriateamet@gmail.com . Mer info i förra inlägget.
Jag är ju en gammal eventmanager (Gevalia, oväntat besök ni vet), så det här är jättekul att sy ihop.

Projektet på bilden var större: Bygga ett café i en tunnelbanevagn. Logistiken var en rysare men vi fick det att funka.
Det här måste ha varit julen 1999, typ.


Misse är inlämnad och får dropp just nu innan han ska sövas.
Han har varit vaken precis hela natten. Troligtvis för att jag fick ta bort hans mat eftersom han skulle vara fastande. Jag är så toksluttoksluttokslut att jag tänker sova tills de ringer och säger att jag kan hämta honom som är vid 11-tiden, om han mår okej.

I eftermiddag är jag förstås hemma och tar hand om sjuklingen, vi hörs mer då.


Inga kommentarer: