Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 3 februari 2016

HURRAHURRAHURRAVADROLIGT!

Inspirerad av mig själv och dagens värden, tar jag helt enkelt TAG och bildar Gloriateamet som ska springa/gå/krypa sig runt Vårruset som bland annat går i Stockholm 23/5.

Så vem hänger med mig och bildar ‪#‎TeamGloria‬
Vi tar oss fram i 5 kilometer i maklig takt, får helt unika Gloriatröjor och jag tänker att vi borde ha en riktig feelgood-eftermiddag tillsammans innan loppet börjar 19.00. 
Bara tjejer är välkomna i laget och vi får vara hur otränade som helst. Vi behöver bara gilla glada böcker och komma med gott humör! 
Datum i Stockholm 23 maj, som är en måndag. Jag skulle gärna komma till fler städer, kanske Malmö 2 maj, och Göteborg 10 maj också om vi får ihop ett gäng. 
Vilken fest vi kan ha! 

Är du intresserad av att vara med i Gloriateamet så mejla Gloriateamet@gmail.com så återkommer jag när planen är satt. Anmälan får man fixa själv, men resten syr jag/vi ihop! 

Hurra!

6 kommentarer:

cyndi sa...

Bra.
Då måste jag ju träna.
Lite.
Har mailat.

Åsa Hellberg sa...

Underbart, Cyndi! Adressen är så ny att den inte har gått igenom än, men jag bekräftar när jag får mejlet! :)

Robert W sa...

Jag platsar inte i laget av flera skäl, men vill bara önska lycka till. Det låter jätteroligt!

Morelia sa...

Om det gäller Gävle så är jag gärna med!

Åsa Hellberg sa...

Morelia, nej tyvärr. Stockholm. Och kanske Malmö och Göteborg.

Åsa Hellberg sa...

Morelia, nej tyvärr. Stockholm. Och kanske Malmö och Göteborg.