Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 4 februari 2016

Plutten har vaknat,

och nu återstår bara framtänder i överkäken. Där nere såg allt bra ut.
Jag ska hämta honom klockan fyra och sedan är det baby-ta-hand-om i några dagar. Värkmedicin tre gånger per dag. Eventuellt krage om han kliar sig över munnen när det börjar läka. Ha den på natten, sa veterinären som hon inte har förstått hur mycket jag behöver min nattsömn. Misse i krage nattetid betyder ylanden, men jag hoppas förstås att vi slipper. Håll en tumme för annars är det två vrak i den här lägenheten.

Och torrfoder kan vi säga hej då till ett tag. Mjukt och lätt ska det vara.

Ungefär så.
Jag kunde inte sova tidigare så jag gör ett nytt försök när jag har ätit lunch, jag tror det är smart att ladda varenda batteri faktiskt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Misse! Hoppas ni kan sova båda!

Sofia Fritzson sa...

Stackaren, krya på honom!

Åsa Hellberg sa...

Tack!
Vi kämpar just nu:)