Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 16 mars 2016

Jag måste säga att

bostadsmarknaden verkligen är skruvad.
Hade vi inte en regel som sa att mäklarna inte längre fick gå ut med lockbud?

I Farsta går varenda etta upp femhundratusen mot utgångsbudet och om någon stackare lägger det som har begärts på en lägenhet som ingen annan är intresserad (en av tjugo), så ligger annonsen för den kvar för ägarna vill väl ha mer än det annonserade.
Acceptpris står inte längre, så det är väl helt ute får man förmoda.

Jaja.
Jag ääälskar min hyresrätt och behöver ju inte bry mig, jag tänker mer på hur de unga någonsin ska komma in på bostadsmarknaden.

Min unga sitter i ett flygplan på väg till Miami nu. Eller så har han mellanlandat i Wien.
Han är i alla fall på väg.
Jag är så glad för hans skull!

Och för min egen som ska få åka till förlaget idag.
Wohoo, som det händer att vi säger!

3 kommentarer:

Agneta sa...

Wohoo är härligt! :) Själv fick jag äntligen se mina snödroppar i gräsmattan idag! Wohoo! Samt en mördarsnigel ... (inte wohoo alls)

Ezter sa...

Bostadsmarknaden är oerhört konstig idag!

Åsa Hellberg sa...

Agneta: Härligt minus snigeln!

Ezter; ja verkligen!