Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 18 april 2016

En intensiv vecka börjar med en lista

som ska färdigställas.
Sedan ska jag boka tröjor till Vårruset och försöka komma på alternativa ställen att ses på om det nu skulle regna så att Gloriateamet inte kan sitta på en gräsmatta och ha picknick som jag hela tiden sett framför mig.
Igår hämtade jag upp grejer till goodie-bagen.
Hurra och tack, du snälla donator som måste vara hemlig än så länge såklart.

Sedan ska jag också skriva listor till Jonathan och Linnea så att de kan ta hand om Misse på bästa sätt. Jag kan inte åka en meter utan att veta att han är trygg och får det han behöver.
STÄNG INTE DÖRREN TILL TOA, är kanske inte en lista men i alla fall en uppmaning som jag ska sätta upp på insidan ytterdörren. Han måste förstås ha tillgång till sin toalett när de lämnar lägenheten och det där med att den måste stå öppen är lätt att glömma.

Sånt pyssel idag.
Misse och jobb.
Det som jag investerar mest i just nu.
Tjohej.


2 kommentarer:

Ezter sa...

Listor är bra!

Åsa Hellberg sa...

Listor är fantastiska:)