Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 27 april 2016

Jag fyller år idag.

54.
Jag har inga känslor för det alls, måste jag säga. Varken för dagen som sådan eller siffrorna.
Det lullar ofrånkomligen på och jag har resignerat inför det känns det som.

På Cypern fortsätter det fina vädret, just nu är det blåsigt men när man väl ligger i solstolen är det bara skönt.
Träningen håller jag igång med strandpromenader, fram och tillbaka och fram och tillbaka. Jag vet inte om det gör varken från eller till, men det är väl bättre än att ligga helt stilla i alla fall.

(Jag tänker inte prata om min obekväma säng som är för kort, för smal och för hård. Men jag har inget emot att lämna den på fredag, så mycket kan jag säga.)

En dagsbild kommer senare.
Tjoho.

10 kommentarer:

cyndi sa...

Grattis ändå :-)

Robert W sa...

Grattis på födelsedagen Åsa!

Anonym sa...

Varma gratulationer på födelsedagen! Jag har för första gången läst en bok som du skrivit och är helt begeistrad! Helt fantastiskt underbar bok, det är Sonjas sista vilja som jag läst och nu väntar Sonjas hemlighet på mig! Jag garanterar att jag i fortsättningen kommer att läsa ALLT vad du skriver! Jag är så glad över att jag "upptäckt" dig!

Grattiskramar
Gunmari

Agneta sa...

Grattis! :)

Snäckskalsdalen. sa...

Happy Birthday!
Eftersom jag varit där, aldrig brytt mig om hur gammal jag blivit osv, så kan jag "trösta" dig med att iaf jag vaknade till när jag precis hade fyllt 55, då kändes det vill jag lova. Allt är ju bättre än alternativet om jag säger så, men då var jag på väg mot 60. Och DÅ kändes det att det gick lite för fort! Huuh! Så lev ut för fullt!
Ha en fantastisk dag!
Kram

Ezter sa...

Grattis på födelsedagen!

Åsa Hellberg sa...

Tack allihop, vad snälla ni är!

Simona sa...

Tjoho!
Grattis!

Britt sa...

Grattis och ha en fortsatt härlig semester !!

Linas drake sa...

Lite sent, men likafullt: Grattis till fina år i livets skattkista!