Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 21 maj 2016

Både i Haninge och i Ringen

kom det personer till signeringen för min skull.
Sånt blir jag så himla glad för.

Men sen kom det en gubbe som undrade hur en sådan vacker kvinna också kunde skriva böcker och sedan frågade han mig om jag hade sett Let´s dance. Själv gillade han mest den blondas lår.
Då bad jag honom att gå.
Gubbslem. Fy vad äckligt.

Resten av dagen tillbringar jag i soffan med att försöka hålla mig vaken. Mitt dygn har varit lite skevt de senaste veckorna och nu börjar det bli dags att återgå till det normala.

Det här är dock INTE normalt.
En skylt med sig själv på, som är så hög att jag måste stå på tå för att nå toppen av den.



5 kommentarer:

Ezter sa...

Urk för sådana gubbar!

Robert W sa...

Det finns pinsamma gubbar. Tur att inte alla är såna.

Elisabet Nielsen sa...

Nä, men eww!

För gubben, alltså. Det andra låter mycket trevligare och bilden är fin, det ser ut att vara Haninge men jag är inte säker. Har inte varit inne i bokhandeln särskilt många gånger sedan Akademibokhandeln ersatte den gamla bokhandeln.

Jag hade funderat på att åka till Haninge i dag och hälsa på dig men valde att satsa på Farsta istället.

Simona sa...

Sjukt snygg roll-up! Wohoo!

Snäckskalsdalen. sa...

Så roligt att det går så bra och vilken fin poster, eller vad det kan heta! Lycka till!