Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 12 maj 2016

Dagen dagen efter.

Börjar jag komma ikapp?
Inte alls.
Jag är fortfarande lite vimsig och tack och lov är det först på lördag jag ska vara någonstans och vara lite uppstyrd.
Jag tycker ju inte om recensioner, får en obehagskänsla som jag inte riktigt klarar. Men jag gör mina undantag .
När man får så här fin recension från en bokhandel, och där hon dessutom pratar om den känslan som JAG har pratat om så blir det så himla fint och ett BRA undantag. Det gäller att undvika det dåliga och hitta det som är bra!

Även BTJ har recenserat superfint, Simonas fina ord om den har ni säkert också läst.
Plats 4 på Adlibris topplista idag, igår plats 3, och jag har aldrig legat på topp 10 med en inbunden bok förut så det känns också helt galet roligt!

F´låt, men bara några dagar till ska jag veva det här, sedan går nog pulsen ned, livet tillbaka till det ordinarie soffsittandet och till ett nytt manus som ska redigeras - medan ett annat tar någon slags form i huvudet.

Min familj

Och extended family

2 kommentarer:

Simona sa...

Herregud vad härligt. Underbar recension hos Hultgrens. Och vilka fina bilder - hurra, Åsa, HURRRRAAAA!

Ezter sa...

GRATTIS!!!