Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 2 maj 2016

När man har gjort en del måsten (läs tränat, skickat böcker, tvättat, städat undan, fixat lite balkong, deklarerat)

så är det omåttligt skönt att slå sig ned i soffan och inte göra ett dyft.
Min semester är ju faktiskt över nu på riktigt.
I maj lanserar jag bok med att åka runt främst i Stockholm vad jag vet just nu, men sedan har jag ju också Nikki att ta tag i så fort jag får feedback från Teresa. Jag skulle tro att jag drar igång redigeringen av den i maj.
I september påbörjar jag förhoppningsvis arbetet med min åttonde bok. Jag älskar hösten och kan inte tänka mig något härligare än att sitta hemma och skriva just då.
Om jag någonsin skulle ha möjlighet att åka utomlands en längre period så skulle det aldrig vara under september till december.

Jaha. Det var den här dagen.
I morgon ska jag intervjuas för lokaltidningen och fotas tror jag. Dessutom vill de att jag läser ett utdrag ur Gloria så då gör jag väl det (för nätupplagan.)

Ungefär så, här i förorten.
Hur har ni det? Är ni klara med deklarerandet?

3 kommentarer:

Ezter sa...

Japp, det gjorde vi så fort blanketterna kom. Restskatt för mig :(

Linas drake sa...

Just nu är det lite väl mycket som händer här (mitt i en köksrenovering mm) så jag höll faktiskt på att helt missa deklarationen och behövde tack och lov bara godkänna. Gjorde det för ca 5 minuter sedan.... Puh, så nära! Jättefin bok förresten, Grattis!

Agneta sa...

Du är så himla produktiv, Åsa! Det är bra för du sporrar mig, och har peppat mig många gånger - stort tack för det! :)

Längtar efter att läsa Gloria.

Vi har en kompis som är revisor som sköter våra deklarationer och har gjort så i flera år, himla skönt för mig som hatar blanketter!