Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 26 juni 2016

Carries lägenhet i Sex and the city.


Jag har alltid funderat på hur den ser ut, har blivit förvirrad, har trott, men aldrig förstått var de olika rummen ligger i förhållande till varandra.
Men det älskade internetet hittade förstås direkt det jag sökte.

För övrigt vaknade jag HALV TOV idag, förvisso efter att ha varit uppe och torkat spyor vid halv sju, men ändå.
Regnet öser ned, jag sitter under parasollet på balkongen och har just ätit frukost där eftersom lägenheten fortfarande är varm sedan igår, och nu ska jag redigera tio sidor. Gärna femton, men det beror på hur mycket förändringar det är i de kommande. 

Ungefär så.
Hur mår ni? Har ni haft en härlig midsommar?



4 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Tänk så mycket en planritning klargör!

Åsa Hellberg sa...

Ja, visst!

Ebba Range sa...

Roligt att se - älskar ju ritningar! Är ju Ritare i olika branscher. Carrie's lägenhet har jag sedan länge haft klart för mig hur den kunde se ut på 'papper' - men, trodde att köket var något mindre ... så lite tid som hon spenderade där.

Åsa Hellberg sa...

Ebba; jag hade fått för mig att köket låg precis mitt emot:)