Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 24:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


torsdag 16 juni 2016

Det är mörkt i förorten.

Jag har flera lampor tända. Nu har jag ju klätt sofforna i vinterkläder och det förmörkar onekligen även om jag mest vill kalla det myyyyysigt. Hehe.

Annars då? Jo, tack, jag väcktes även idag av en renovering någonstans. Idag borr, igår med hammaraktigt. Jag visste inte ens att man kunde renovera på det sättet här, det är ju trots att rätt sprillans nya lägenheter, men något gör man i alla fall för andra dagen i rad.

Men bra, då ska jag fortsättningsvis gå upp strax innan åtta, om jag nu kommer i säng ordentligt. Jag fastnar ju väldigt gärna framför tv:n/Viaplay/Vänner/HBO/Sexandthecity den tiden jag egentligen borde ha somnat.
Men nu är Carrie ihop med ryssen och just de avsnitten är inte mina favvisar, alltså kanske jag kan sikta på tidig morgon i morgon då jag på riktigt drar igång jobbet med redigeringen.
Idag ska jag köpa toner, printa kommentarer och läsa igenom noga. I eftermiddag ska jag till ögondoktorn och frågan är väl hur väl jag kan läsa efter det (beroende på om jag får sådana där pupillvidgande droppar igen eller inte.)

Ungefär så.
Det ska regna i tre dagar i Stockholm. Det kan egentligen inte bli en bättre start på min redigering!

5 kommentarer:

Annika Estassy Lovén sa...

Perfekt författarväder - då kanske att även jag får någonting gjort.

Anonym sa...

Ser ljusare ut till helgen.
I alla fall hos mig.
Gloria landade i min brevlåda igår :-)

// Elisabeth

Simona sa...

Jag är också rätt nöjd med vädret.

Åsa Hellberg sa...

Heja Annika!

Heja Simona!

Elisabeth; hoppas att du tycker om den!! :)

Ninas corner sa...

Här skrivs det för fullt också. Gillar inte regnväder annars, men nu känns det förträffligt att det ska regna flera dagar när jag kommit igång och fått ett härligt flyt i skrivandet. :)