Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 12 juni 2016

Hos Hellbergs är det tvätt/städdag idag.

Igår var vi på Skansen; moster, kusinbarn och jag.
Urmysigt. Lite kallt, men det gjorde inte så mycket eftersom man ju hela tiden rör på sig.
Roligast var akvariet med aporna.

Babianfundering

Jag kallar den "Flickan och lemurerna"

Såklart man åkte tåg. Det är inte vi i sätet framför.

Och så satte jag på mina soffor vinterklädseln (de var vita tidigare - vita som ska tvättas idag). Har man finfina ikeasoffor kan man ju förändra dem lite som man vill bara genom att byta överdrag.

Grått grått grått


4 kommentarer:

Ezter sa...

Och jag har läst ut Gloria :) Jag tyckte om den, den var annorlunda mot dina andra böcker. Har haft Sonja-böckerna som favoriter, men den här är minst lika bra!
(Jag hittade ett fel, trots att jag vet hur noga du kollar! Jag tror man kan gå igenom hur många gånger som helst och ändå släppa igenom!))

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack, vad glad jag blir!
Det finns fler fel än ett:), tyvärr.
Vilket fel hittade du, kommer du ihåg?

Ezter sa...

Ja, ett kommer jag ihåg, rätt stod det, skulle vara rädd. Reagerade på nåt längre fram, men la detta på minnet, det var i början.
Jag tycker det är skönt att se att fel slinker igenom. Har själv korrekturläst och missat, tur det finns fler som missar!

Åsa Hellberg sa...

Tack, jag hittade rätt/rädd. Hade inte upptäckt det innan!