Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 20 juni 2016

Jag har använt näsdroppar i många år, flera gånger om dagen.

Men nu kör jag en avvänjning och peppar peppar så får jag det att funka. I natt var första gången jag sov helt utan och det funkade ju finfint.
Heja mig!

Annars då?
Jo tack. Igår firade vi av Carina Bergfeldt som ska åka till USA och bli utrikeskorrespondent för Svt. Så himla spännande. I två år är hon där, och är mer eller mindre alltid i tjänst. Bevakningsområdet går från Kanada till Centralamerika, och vad som än händer i den regionen ska alltså Carina (och en kameraman) bevaka. Inte minst är det ju presidentval coming up. Bara en sådan sak.
Jätteroligt för henna.
Hurra!

Fler bilder hittar ni här hos Simona.


Lägg till bildtext
Sandra, me, Pamela, Krister och Susanne

Eftersom jag har varit ledig hela helgen, har jag förstås längtat tillbaka till mitt manus!
Idag startar jag redigeringen igen. På sidan 16.

Från och med nu blir det fyra dagars manus och en dags läsning (andras böcker, jag har en gigantisk hög att beta av och nu ska jag ta verkligt tag) per vecka. Jag ska försöka vara ledig två dagar och får väl passa in dem när vädret är fint. Det är ju inte så att det är just helger jag behöver vara ledig på.

Ungefär så, en måndag när skyarna ligger tunga över förorten.






3 kommentarer:

Ezter sa...

Nässpray är det bäst att klara sig utan. Sist köpte jag nozoil, det funkade bra!

Ninas corner sa...

Usch, jag var också beroende av nässpray för många år sedan men lyckades vänja av mig. Så varje gång jag blir förkyld är det som beroendet vaknar igen och jag använder sprayen längre än den egentligen behövs... Suck.

Agneta sa...

Vilket häftigt jobb, och i just USA. Jag hade gärna varit där och upplevt presidentvalet på plats.