Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 28 juni 2016

Min tavelvägg är snart fylld.

Av barntecknat, ärvt, auktion, fått och Ikea.
Jag inser när jag ser på bilden att Musse Pigg i hörnan nog måste upp lite för symmetrins skull.



Åt andra håller är det också fullt ; foton, kartor (New York och Londons tunnelbanenät, som inspiration av något slag), något grattiskort och lite sånt fint.


Jag är ju en sådan där hemmagrejare, som flyttar kuddar, möblerar om, ger Ikeasoffan nya överdrag, ställer fram ljusstakar, tar bort ljusstakar. Igår plockade jag bort allt onödigt och idag ska jag dammsuga.
När jag har handlat (nummer ett) och jobbat (nummer tvåtrefyra)
Det går framåt, är jätteroligt och det blir så himla mycket bättre!
Tre fjärdedelar kvar.

5 kommentarer:

Ezter sa...

Och bordet är så jäkla snyggt :D

Åsa Hellberg sa...

Ja, snyggt men för högt. Stolarna också, så tyvärr kommer jag att sälja det så småningom, jag dinglar med fötterna som det är nu:)

Simona sa...

Åh, älskar tavelväggar! ÄLSKAR.
Och skulle gärna köpa ditt bord men det är nog för stort för mig fula, jag menar lilla, kök.

Åsa Hellberg sa...

Simona; ja, det är för stort i ditt kök. 130 cm i diameter och sedan ska man väl lägga till en halvmeter på varje sida för stolar om jag minns rätt.

Linas drake sa...

Om du gillar det men det är för högt kan väl en snickare enkelt sänka det lite?