Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 24:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


onsdag 15 juni 2016

Onsdag,

och jag har glömt bort bloggen. Men nu är jag här, utan att ha ett dugg att rapportera annat än att i morgon - och främst på fredag - börjar jag jobba hårt igen. Deadline mitten av augusti och första september drar jag igång ett nytt projekt.

Idag har jag fått allt material från Teresa = hennes kommentarer, men det är för sent för att sätta fart nu. Jag gör det i morgon när jag har köpt ny toner till skrivaren. Jag VISSTE att det var något jag skulle göra idag, men tror ni att jag kom ihåg det? Nej, just det.
Jag måste kunna skriva ut grejer, och tyvärr varnade inte skrivaren innan färgen var slut. Grrrr.

Istället har jag rensat det lilla förrådet i lägenheten (det enda jag har) så att det är möjligt att gå in där, jag har dragit fram grejer ur garderoben och så fort jag får en ny lösning på plats - typ en klädstång eller byråer, ska jag rensa ännu mer.
Och så har jag druckit kaffe i solen på balkongen och insett att det nog är kört för jordgubbarna. De mognar inte särskilt mycket och bladen är helt bruna och torra trots idog vattning.
1 kommentar:

Ezter sa...

Värre att du glömde tonern än bloggen!