Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 18 juli 2016

Det är så himla bra med en blogg,

för man kan gå tillbaka och se hur man hade det då, till exempel för ett år sedan.
Då hade jag extremt armont och tackade jag nej till allt - både jobb och privat - och det gjorde jag fram till i november tror jag.

Idag kommer någon och ska reparera dörren till mitt hörnskåp och sedan ska jag jobba med det jag kunde förra året också: redigering.
Lyllos mig!



Jag läste den här igår. Öppnas i händelse av min död, av Liane Moriarty.

Det är skönt att ägna en hel dag åt en bok, de flesta böcker ska läsas så tycker jag.
Jag minns när Jonathan fick sin första sådana upplevelse, det var med Spiderwick (tror jag serien hette) och han kan väl varit runt tio. Han släppte inte böckerna en sekund. Men när den sista boken i serien var utläst gick det över och nu läser han aldrig, trots att jag läste för honom jämt när han var liten. Läste och hittade på egna sagor.

Jaja, han kanske kommer igen.
Hoppas det för hans skull.

4 kommentarer:

Simona sa...

Var boken bra?

Åsa Hellberg sa...

Ja då. Hon skriver bra.

Anonym sa...

Visst är det skönt att se tillbaka - och se att det blivit bättre :)
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Sanna; verkligen!