Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 14 juli 2016

Nu har jag bestämt läge på

köksbordet.
Om ni visste vad min hjärna ställer till det för mig om något stör synfältet.
Högar av tidningar eller en full diskbänk stör inte alls på samma sätt som en tavla som inte passar eller en färgsättning som inte funkar.

Jag var länge skeptisk till stolarnas silvriga ben, men tycker att det funkar med mina guldtoner ändå. Matta får det bli den dagen jag inte har misse längre.
Tjohej. Nu post, sedan jobb!

10 kommentarer:

Simona sa...

Det är jättesnyggt. Och det är snyggt när det inte är FÖR matchat, tycker jag.

Snäckskalsdalen. sa...

Fint! Snygg färg på köksluckorna också!

Spader Madame sa...

Jag tycker verkligen att det här är supersnyggt.

Åsa Hellberg sa...

Tack, vad roligt att ni tycker om det!

Elisabet Nielsen sa...

Jättefint!
Och det gör ett sådant ljust och luftigt intryck.

Linas drake sa...

Jättefint! Och hoppas att det dröjer innan mattan kan införskaffas!

Ezter sa...

Jag tycker det ser jättefint ut!

Åsa Hellberg sa...

Tack Elisabet!

Lina; vet du, jag är så dubbel.Jag längtar efter frihet också ...:) Det är svårt när man aldrig kan lämna hemmet pga sjuk katt - eller lämna bort honom.

Tack Ezter.

Linas drake sa...

Ja, jag vet. Min lille Charlie är ju i ungefär samma sits som din Misse.

Det är bra att ställa in siktet på att det kommer bra saker efter också, men ändå ta tillvara på den begränsade tid som är kvar. Man blir så medveten om den och den blir dyrbar. Jag tar dagen som den kommer och räknar inte med någonting, men hoppas att han fär en skön sommar, som sannolikt blir hans sista. men jag tänker som du, att det efteråt blir friare - även om det blir tomt också... Hoppas ni får en skön fortsättning på sommaren, du och Misse.

Åsa Hellberg sa...

Detsamma till dig, Lina!