Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 17 juli 2016

Söndag och jag är så sugen på att jobba att fingrarna rör på sig i pur frustration.

Men icke sa Nicke, idag ska jag läsa.

Just nu parallelläser jag flera böcker samtidigt och det är väl inte att rekommendera egentligen. Jag har en inbunden, en pocket och en e-bok som jag varvar lite med och det blir varken hackat eller malet, så nu tar jag tag och börjar med pocketen.
"Öppnas i händelse av min död."
Någon som har läst?




4 kommentarer:

Anonym sa...

Jupp, har läst. Bra tyckte jag. Trovärdiga, mänskliga personer och bra story.

/MoM

Elisabet Nielsen sa...

Bilder, både verkliga och mentala, har en tendens att fastna i min hjärna så nu kommer jag att se dina frustrerade fingrar som undrar "var fasen är tangentbordet?" framför mig resten av dagen.

Annika Estassy sa...

Ja. Helt okej.

Helena sa...

Japp, lyssnade på "I händelse av min död" som ljudbok för något år sedan. Helt okej avkoppling.