Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 20 augusti 2016

Alltså, härbret vi sov i var ljuvligt

men någon sömn blev det inte för min del.
Varför vet jag inte, Helen sov som en stock i sängen bredvid.
Men, det är väl som vanligt, jag sover inte särskilt gott i ett vanligt hotellrum heller, i alla fall inte första natten.

CARMEN VAR FANTASTISK!

Men nu är jag hemma i soffan, MÅSTE sova en timme, slog på tv:n och inser att cyklisttjejerna numera sitter halvnakna på sin cykel. Att de inte får skavsår på låren?

(Jaja. Hela sommaren har kvinnor visat upp sig i bikini på Instagram. Gammal eller ung spelar ingen roll, även de medelåders vill tydligen ha sina kroppar kommenterade. Det är något nytt för i år, i alla fall har inte jag lagt märke till det tidigare. )

Bilder kommer i morgon.
Go natt.





Inga kommentarer: