Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 29 augusti 2016

Det är verkligen en störtmysig morgon i förorten.

Jag har ännu en läsdag, har tänt en massa lampor, ska äntligen få träna på mitt älskade Friskis igen (core, det vill säga främst mage och rygg- jättebra!) för första gången sedan i juni.
Hoppas hoppas att det är så här mörkt och spöregnar hela dagen.

Jag älskart och samlar mig inför torsdag då två viktiga saker sker:

1.
09.00 Jag börjar skriva på en ny bok.
Väry spännande eftersom jag faktiskt inte riktigt vet vilken av idéerna jag ska börja med. I morgon och på onsdag ska jag sortera och det ser jag fram emot för just nu är det (organiserat) stök i huvudet och i min anteckningsbok.

2.
17.00  Simona har releasefest och om ni inte hittar hennes blogg längre så klicka här. Hon har gjort om den därför kanske den har försvunnit för er som den gjorde för mig. Alla är välkomna på festen som hålls i en butik i Stockholm, man behöver bara anmäla sitt deltagande.
Se mer på Simonas blogg.

Senare idag ska jag skriva ett inlägg om mina tider, mål och sånt som hjälper mig att skriva klart ett helt manus (det åttonde!)





2 kommentarer:

Simona sa...

Tack att du sprider!

Ezter sa...

Lycka till med ny bok :)