Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 25 augusti 2016

Jag åt frukost på balkongen idag också.

Men det blåser, alltså är det inte alls lika skönt som igår och det blev bara en kopp kaffe istället för två.

Idag är det work work work och ikväll ska jag på Ninni Schulmans release av den nya Välkommen hem.
Förra året ställde jag ju in allt på hösten för att jag hade ont, därför är det ännu roligare att vara med på det jag kan i år.
Tjoho.




3 kommentarer:

Ezter sa...

Himla fint väder, men blåser här också, mer än igår. Jag är hundvakt, Yngsta är inlagd. Idag ska jag hämta Camilla Davidssons tredje bok på bibblan, har du läst hennes böcker? Jag tycker mycket om dem!

Anonym sa...

jag äter min frukost på min altan varje dag - om det inte regnar för mycket - är en väldigt trevlig start på dagen tycker jag.
Önskar jag hade en inglasad balkong då skulle jag äta där på vintern också.
Kul att du kan vara med på allt du vill i år
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Ezter; nej, det har jag inte men har hört mycket gott!

Sanna; skönt med altan! Jag det är härligt att äntligen kunna delta!