Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 10 augusti 2016

Sen start.

Sov till halv tio, har ätit frukost och surfat till nu.
Efter en dusch (hur kan man lukta så illa bara för att man har sovit en natt) ska jag sätta igång med dagens arbetspass. 30 sidor är helt nödvändigt idag, om jag ska hinna leverera manus på måndag kväll.
Redan på torsdag ska jag och Teresa gå igenom det igen.
Vilka deadlines som gäller efter det vet jag inte,  men egentligen har vi tid att inte röra vid manuset - och vänta med slutredigering - till efter jul, om planen är att jag ska komma ut i maj igen.
Vi får se.

Först ska det göras omslag, säljtexter och annat smått och gott.

Oavsett börjar jag skriva på nytt 1 september (trolig utgivning 2018.)
En plan är en plan, och den passar mig supefinemang.
______________________________________________________

För övrigt:
Stormen tog mina fina vita blommor som jag har älskat så.
Nu är det nog för sent att få den att prunka igen :(









2 kommentarer:

Linas drake sa...

Nejdå! Bara ta bort dött och fortsätt vattna! Bägarranka som blomman kallas blommar kontinuerligt. Blir det för kallt, däremot, vill den nog komma in. :-)

Åsa Hellberg sa...

Tack Lina! :)