Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 22 september 2016

En 41-årig kvinna, "Anna",

ger det här betyget till Gloria på Good reads:

En stjärna av fem möjliga.

Sånt gör mig rätt ledsen, faktiskt. Dels för att boken förtjänar mer, för det tycker jag att den gör, men också för jag gärna vill förstå varför man ens delar ut ett sådant betyg om man inte motiverar det på något sätt.
Jag gick igenom alla hennes betyg och Gloria är den enda som får ett så lågt omdöme. Varför vet jag inte som sagt. Sonjas hemlighet fick en fyra och Sonjas sista vilja en trea.

Well.
Nu har jag tjurat klart för det, ätit lite ost, och slänger mig in i mitt nya epos.

tjoho så länge.




4 kommentarer:

Ezter sa...

Jag som tycker Gloria är din bästa bok, efter Sonja-böckerna :)

Åsa Hellberg sa...

De där sonjaböckerna ... :)

Tur att många håller med mig om att Gloria är bäst:)

Linas drake sa...

Det var 1 röst av 9 906 331 st, bara i Sverige. Tänk att det alltid är de som är missnöjda med något som hittar motivationen att skriva... det gäller väl inom det mesta? De nöjda är oftast tysta. Ha en fortsatt bra fredag! :-)

Åsa Hellberg sa...

Tack Lina!