Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 14 september 2016

Jag har ställt in kvällen trevliga release

för att kunna fokusera på arbetet med nya boken.
För det är trots allt så att om jag ska åka iväg någonstans så kräver det en del tid till piffning, körning, parkering etc och då måste jag avsluta tidigare än jag tänkt.
Dessutom ska jag på en återträff med mitt gamla jobb på fredag och sedan signera böcker i Näsby Park på lördag och det får räcka med engagemang den här veckan.

Just det. Jag ska på bio också. Nya Bridget Jones. Ska bli kul att se om de törs låta henne få barn med någon annan är Mark Darcy. Det är tveksamt eftersom bok som kom ut för ett par år sedan faktiskt säger hur det går. Den här filmen utspelar sig uppenbarligen in between, och baserar inte på någon av böckerna. Men det är Helen Fielding som har skrivit manus, så jag skulle tro att hon har kopplat ihop film och bok.
MEN.
Man kan göra lite som man vill när det är film, så  helt säker kan man förstås inte vara.

Bra idé är det i alla fall.

Nu ska jag jobba.
Hurra för mig.

Och hurra för min mamma som solar sig brun och fin igen på Mallis.
Här är en bild från när vi var på Cypern förra året.



2 kommentarer:

Simona sa...

Hurra på allt.

Hälsningar från soffan.

Åsa Hellberg sa...

Bra! Soffor är magiska!