Fastställt höstprogram

ÅSAS HÖSTPLANER.

SEPTEMBER:

(12 september, Eskilstuna stadsbibliotek)
(19 september Books & Dreams, Stockholm)
(21 september, Biblioteket Farsta)

(Mässdagarna i Göteborg:

Torsdag 28 september, Books & Dreams, Stora teatern.
Fredag 29 september, Bokmässan:
08.00 Frukost med bloggare.
11.00-12.00 minglar i Bonniers monter.
14.30 - 14.50 Bonniers monter, stora scenen, samtal med Teresa Knochenhauer, signering.
Månpockets monter, 16.30-17.00

30 september, Bokmässan
10.00 Bonniers lilla scen, samtal med Ebba Östberg, signering.
12-13.00 Minglar Bonniers monter.)

OKTOBER:

(3 oktober, Vimmerby, bokhandeln)
(4 oktober, Västervik, bokhandeln)
(5 oktober, Forsbacka Bibliotek, Gävle)

(10 oktober, Höganäs, bokhandeln)
(11 oktober, Båstad, bokhandeln)
(12 oktober, Ystad, bokhandeln)

(21 oktober, Sala stadsbibliotek 11.00)

26 oktober Fjällbacka Stora hotellet
27 oktober Hedemyrs, Tanumshede. 16.00-18.00
28 oktober, Bok & Blad, Torp, Uddevalla. 11.00-13.00

NOVEMBER:
14 november. Bokens afton Ludvika.
16 november, ABF Gästrikland. Ockelbo, bibliotek.
23 november, Vuxenskolan, Stockholm. Samtal med Annika Estassy

JANUARI 2018
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk


fredag 30 september 2016

Lite sen start idag,

men sedan gick det finfint att jobba.
Jag kan ha passerat en trög puckel.
Hoppas det.

Nu är jag trött för idag och när jag summerar på söndag skulle jag tro att jag ligger femtusen efter mitt mål, men jag VET att det är trögt fram till mitten av boken när den dramatiska kurvan nått sin topp, sedan rinner det oftast på i andra hälften.
Roligt är det i alla fall, även om jag har tappat fart ett par dagar när jag mest gått runt och mumlat för mig själv.
Hurra.

Nu tar vi fredag.
Det betyder tidig middag och ikväll mina (suzilus) goda kesoplättar med bär på toppen.
Jag har just skrivit om lösgodis och blev sååå sugen på det och kesoplättarna är nästan godis men utan socker.

Åsas favvisar som hon väljer bort.


Två ägg.
En stor slev keso.
Typ halv deciliter mandelmjöl.
Kardemumma. Vispa med handvisp tills det har blandat sig.
Stek i smör på medelvärme. Vänd när de har stelnat ordentligt.

Jag toppar med frysta, värmda bär. Ibland med en tesked grädde på dem (det räcker.)
Snorgott!
ps. Det är också jättegott med saffran istället för kardemumma.









2 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Låter rätt gott med de där plättarna. Så bra att du tagit dig ur motståndet, även om det tagit tid och kostat förlorade arbetsdagar. När man väl har fått tillbaka texten på rätt spår flyter allt så mycket lättare.

Åsa Hellberg sa...

Ja, det gör ju det tack och lov:) Trevlig helg, Elisabet!