Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 18 september 2016

Vilken film!

Jag skrattade så att jag grät och det händer oerhört sällan på film, men det fanns ingen stopp och då var det ändå lite situationskomik som jag vanligtvis inte bryter ihop av.
Men jag var inte ensam, hela salongen skrek av skratt.

Underbart manus av Helen Fielding som ju också har skrivit böckerna. En varm och berörande film på alla sätt, jag njöt av varje minut.

Jag tycker att Renée Zellweger är briljant i sin roll som Bridget, finfint ackompanjerad av Colin Firth och Patrick Dempsey.
OCH Emma Thompson i en lite men härlig roll som läkare.
Jag älskar Emma Thompson (nästan lika mycket som jag älskar Colin Firth.)

Kolla vad snygg hon var på premiären! Nästan så att jag blir sugen på kort och blont.
Röda kläder har jag redan massor av.

Så bra film.


SEDENSEDENSEDEN!