Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 26 oktober 2016

10 cm hög kudde är inköpt,

men har inget örngott som egentligen klarar den, - den trycks ihop lite - så nu måste jag googla på det. Men Jysk var schyssta att varna för det och tipsade om Jotex,s å jag ska kolla där.

Jobbet gick strålande idag och på söndag måste jag ha landat på 60 000 för att hinna.
Då har jag 16 dagar på mig.
16 x 2000 är 32 000. Det borde funka.
Sen kan det hända att jag faktiskt tar en hel vecka ledig innan jag går på nästa projekt.

Jag har jobbat utan uppehåll sedan i början av maj när jag fick tillbaka manuset på Nikki och redigerade det hela sommaren, plus lanserade Gloria med finfest, arrangerade mitt eget vårrus och gjorde en Stockholmsturné.
När vi väl skulle prata om lansering av Nikki kom jag på att jag ville skriva Sonja 3 och då blev det genast lite mer bråttom eftersom den passade så bra att ge ut före Nikki.
Vår plan på är att vara helt klara och färdigredigerade i mitten av april, så egentligen skulle jag kunna skriva över jul.
Men nu har vi lagt in det i avtalet, på mitt initiativ, och om jag inte blir sjuk tänker jag hålla min deadline.

Wohoo.
Jag återkommer i morgon med rapport om nya kudden.

ps.Jag provlåg och somnade nästan.







2 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Vet inte om de klarar en så hög kudde men jag köpte en gång i världen några sidenörngott på Siden Selma (samma kvarter som Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan, uppför backen och runt hörnet). Jättesköna, rymligare än de flesta bomullsörngott och svala och sköna på sommaren och behagligt värmande på vintern. Bästa investering i sängklädesväg jag gjort.

Åsa Hellberg sa...

Tack, det ska jag kolla någon gång!