Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 28 oktober 2016

Bra och dåligt.

Skulle ha tränat för min favvisgympaledare idag men när jag gick in och kollade schemat på friskis så var det inte hon ändå, och då struntar jag i det.
Det som är bra med det är att då jobbar jag istället för att stressa till träningen.

I eftermiddag ska jag åka till centrum och beställa nya glas till glasögonen jag har framför datorn. De har fått en pyttefläck som bara inte gå bort och den sitter mitt i synfältet på ögat som redan har det jobbigt efter glaskroppsavlossningen i somras.

Förhoppningsvis kan jag hitta ett par riktigt billiga bågar till, det är ju lika bra att ha två par. Inget fancy alls, bara bekväma eftersom de sitter på näsan jämt.
Jag har ett annat par när jag läser och ett tredje när jag tittar på tv/kör bil. Men datorglasögonen är de jag använder allra mest, såklart.

Så jobb.
På det bara.
Kämpa Hellberg.


4 kommentarer:

Simona sa...

Kämpa Hellberg!

Kristina W sa...

Kör hårt! Längtar efter att få läsa "Sonja 3" :)

Åsa Hellberg sa...

Tack Simona och Kristina!

Helena sa...

Bra med disciplin :-) Vet inte hur det är hos dig, men här är det gråväder, vilket jag ser som bra skrivväder. Men själv tillåter jag mig att ta det lugnare på skrivfronten idag efter en sjukvecka i övrigt.