Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 8 oktober 2016

Den här mannen är så oerhört obehaglig.


Här ser han ut som ett ljushuvud, men det kan vi väl konstatera att han är långt ifrån. 

Och på tal om Amerika och presidenter; i veckan började jag se en ny serie på Netflix med den alltid lika begåvade Kiefer Sutherland i huvudrollen. Designated survivor (klicka på länken.) Två avsnitt ligger hittills ute. Se dem, är mitt betyg.

Och så såg jag piloten på Sarah Jessica Parkers nya, emotsedda, HBO-serie Divorced. Är övertygad om att den också blir jättebra. 

25 november kommer dock det jag längtar efter allra mest: 4 nyinspelade 90 minuters avsnitt av Gilmore Girls.
Iiiiii.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Jobbet idag gick strålande, en tredjedel är nu klar och jag har klart för mig massor med saker som jag inte hade för en vecka sedan.
Nu går jag mot mitten och ett crescendo. 
Iiiiiiiii2.

Tv och manus (och träning), det är så mitt liv ser ut just nu. Det är tre veckor sedan jag träffade någon utöver tanterna på friskis, kassören på Lidl och en granne i dörren bredvid.



4 kommentarer:

Robert W sa...

Donald Trump är obeskrivlig. Just när man tror att det inte kan bli värre - så blir det det.

Linas drake sa...

Största hotet mot USA, och för all del ett stort hot mot resten av världen också, om han blir president.

Ezter sa...

Den mannen är livsfarlig, hur kan människor undgå att märka det?

Åsa Hellberg sa...

Usch ja.