Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 19 oktober 2016

Flow, synopsis och ledig

Där hade ni dagens tankar som jag nog tyvärr inte kan sätta på pränt eftersom jag inte tänker tänka klart på dem eftersom jag har tagit LEDIGT utan att jag ska göra ett enda dugg mer än gå till kiropraktorn och köpa olivolja.
Tänka tänker jag i alla fall inte göra!

Jag bokade av jympan och det känns inte ett dugg bra. Jag vill ju träna!
Men det är heller inte roligt att inte helt och håller kunna hänga med när äntligen armen/axeln är friskare. Grr.
Kanske en voltarenkur kan hjälpa. Det kan ju vara en inflammation på insidan.
Jag får kolla det med henne idag.

____________________________________________________________________________


Ibland tänker jag att jag ska göra en ny blogg.
En med en massa bilder, reklam och sånt.
Men så inser jag att nio av tio bilder jag kan lägga ut är från mitt hem och på mig själv och på min katt.
Och så mina kläder och skor som förvisso skulle kunna pryda en hel del bilder men då måste jag sätta på mig dem och se till att jag är piffig för övrigt, för annars är inte kläderna fina heller, och då går det bort eftersom jag är den mest opiffiga jag känner så här till vardags (kan vara den mest piffade till fest.)
Det blir inte så mycket flashig blogg av det.

Jag har inte varit på frissan på tre månader, och tänker inte gå nu heller eftersom jag ska låta håret växa och ha det lite uppsatt istället, men under tiden ser det ju lite dassigt ut måste jag säga.
Sedan borde jag för länge sedan tagit bort fjunet på överläppen (med en superkräm), raka benen och färga ögonbrynen och tro det eller ej, men jag har faktiskt en dag när det ska ske (jag köpte rakhyvlar för eventet igår.)
23 oktober.
För 24 ska jag träffa människor igen.
I Bollnäs.
Lyllos mig!

Ja, det var väl dagens ihopkok.
Någon ska ju ägna sig åt det också.

7 kommentarer:

cyndi sa...

Jag gillar din blogg som den är.
Dig också.

Linas drake sa...

En dag utan träning kanske är en bra investering för den fortsatta träningen, tänker jag. För om man tränar fel eller när man t.ex. har inflammation kan man ju bli sämre fort och då inte kunna träna alls på länge.

Jag tycker också om bloggen som den är. Om det dök upp en massa bilder på något annat så skulle det ta bort fokus från det som ju din blogg faktiskt erbjuder. En kik in i ditt liv och dina tankar. Tack för den tiden du lägger ner på att skriva här. Jag läser, även när jag är tyst.

Ha en fin dag!

Åsa Hellberg sa...

Tack Cyndi!!

Tack Lina!!

Annika sa...

Blev rekommenderad dina böcker om Sonja av en kompis, nu när jag är halvt sjukskriven för knäartros, o behöver nåt att roa mej med. O jag har precis slukat första om Sonja, o vill bara tacka !! Både skratt o gråt , om några som är som jag (åtminstone i min ålder, miljonerna har jag inte men kärleken ) Nu ska jag kasta mej över nr 2 !!

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack! jag har skrivit fem böcker om kvinnor och män 50 plus. Du hittar dem i vänsterspalten här :)

lillalenah sa...

Åsa, jag gillar också din blogg precis som den är, mycket!!
Så det behöver du iallafall inte tänka på :o)!
Ta det lugnt med armen,att massera in lite Tiger Balsam
till natten kan kännas skönt...
Önskar en fin dag!

Åsa Hellberg sa...

lillalenah; tusen tack!!